avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revenire din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revenire din CIC

Buna ziua, daca firma se inchide ce se intampla cu salariatele care sunt in concediu crestere copil ( CIM suspendat 2 ani) ?
Care este procedura in momentul in care se intorc la servici si firma nu mai functioneaza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:30, 26 Martie 2020
O sa trebuiasca sa caute alt loc de munca la incetarea acestui concediu ( sau sa inceapa serviciul la un alt loc de munca cu cel putin 60 de zile inainte de incetarea acestui concediu daca doresc sa beneficieze de acel stimulent).
Fostul angajator va trimite actele de incetare a contractului si dvs. beneficiati de indemnizatie in continuare, pana implineste copilul 2, sau 3, ani.
Ce inseamna se inchide firma ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil dan tita dan tita buna ziua sotia se afla in concediu crestere copil . cand a facut dosarul a optat pe doi ani. acum a gasit un loc de munca. am inteles ca dupa ce implineste ... (vezi toată discuția)
Doua locuri de munca dupa cic Matei3003 Matei3003 Buna ziua! As dori sa stiu daca este posibila urmatoarea situatie: acum sunt in cic si as vrea sa beneficiez de stimulentul de insertie, dar doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Pufesita Pufesita Buna ziua.Sunt in indemnizatia de crestere a copilului.Vroiam sa va intreb,am inteles ca daca vreau sa beneficiez de stimulentul de insertie trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)