avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Somaj tehnic - mai multe contracte individuale
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Somaj tehnic - mai multe contracte individuale

Buna ziua.
Am 4 contracte individuale de munca:
- 1 pe 4 ore
- 1 pe 2 ore
- 2 pe 1 ora fiecare
Cel pe 4 ore va fi suspendat, angajatorul mi-a trimis decizia sa o semnez. Din ce am citit nu voi primi somaj tehnic daca am 1 contract activ.
In acest caz, ce se intampla cu acel contract de 4 ore? Sau ce se intampla daca nu semnez decizia de suspendare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:40, 31 Martie 2020
În situația în care un angajat are încheiate mai multe contracte individuale de muncă din care cel puțin un contract cu normă întreagă este activ pe perioada instituirii stării de urgență, acesta nu beneficiază de indemnizație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere supraveghere copil Rodicamany Rodicamany Sotul beneficiaza de zile libere pentru supraveghere copil pana la 12 ani in perioada suspendarii cursurilor , daca sotia are mai multe contracte de munca cu ... (vezi toată discuția)
Lamuriri somaj tehnic alextra alextra Un salariat are 3 contracte de munca la 3 angajatori diferiti: unul unde are si functia de baza cu 6 ore/zi, si alte 2 contracte cu cate 1 ora pe zi la alti ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Iulian 74 Iulian 74 Daca sunt in șomaj tehnic pot să lucrez part time doua ore pe zi la altă firmă? (vezi toată discuția)