Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Acest site folosește cookies. Informații aici
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Somaj tehnic
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Somaj tehnic

Daca sunt in șomaj tehnic pot să lucrez part time doua ore pe zi la altă firmă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:51, 1 Aprilie 2020
art.XI OUG 30/2020
.....
(9) În situația în care un angajat are încheiate mai multe contracte individuale de muncă din care cel puțin un contract cu normă întreagă este activ pe perioada instituirii stării de urgență, acesta nu beneficiază de indemnizația prevăzută la alin. (1).

(10) În situația în care un angajat are încheiate mai multe contracte individuale de muncă și toate sunt suspendate ca urmare a instituirii stării de urgență, acesta beneficiază de indemnizația prevăzută la alin. (1) aferentă contractului individual de muncă cu drepturile salariale cele mai avantajoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere supraveghere copil Rodicamany Rodicamany Sotul beneficiaza de zile libere pentru supraveghere copil pana la 12 ani in perioada suspendarii cursurilor , daca sotia are mai multe contracte de munca cu ... (vezi toată discuția)
2 cim uri elenaantochie elenaantochie Bună ziua, dețin 2 contracte de munca unul la 8 ore cu funcție de baza al doilea la 6 ore fără funcție de baza, contractul 1 este valid, contractul 2 a ... (vezi toată discuția)
Doua cim-uri cu norma intreaga Maria933 Maria933 Bună ziua! As avea doua întrebări dacă se poate sa ma ajutați va rog frumos. 1. Se poate avea la un angajat doua contracte de munca cu norma întreaga ... (vezi toată discuția)