avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj tehnic
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj tehnic

Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti daca sunt pensionar de invaliditate gr.3 si am contract de munca part time pot primi indemnizatie somaj tehnic in cazul suspendarii contractului de catre angajator?(pe timpul starii de urgenta)
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 3 Aprilie 2020
Mariaiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:44, 3 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti primi indemnizatie somaj tehnic in cazul suspendarii contractului de catre angajator. Legea nu interzice asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii angajat pensionar financiarsafa financiarsafa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai este valabila exceptia la plata contributiilor in cazul pensionarilor la limita de varsta care au doar un contract de ... (vezi toată discuția)
Daca i-a incetat pensia de invaliditate poate beneficia de indemnizatie de somaj? mariiuca mariiuca Buna ziua.Tatal meu ere 57 ani, si la inceputul lunii a fost anuntat ca nu mai beneficiaza de pensia pe caz de boala.Poate beneficia de somaj?Nimeni nu vrea sa ... (vezi toată discuția)
Salariat pensionar-somaj tehnic Alis07 Alis07 Buna ziua!Va rog o lamurire daca se poate.Salariatul PENSIONAR limita de varsta,angajat cu contract individual de munca in cadrul unui CAR, poate beneficia de ... (vezi toată discuția)