Si eu sunt in aceeasi situatie = Cheltuieli realizate dar neaprobate (de fapt multe nici macar discutate) anterior in Ad gen a proprietarilor, decise exclusiv de Presedinte si Administrator.
Eu ma gandesc sa nu le platesc si in 3 ani datoriile se prescriu.
[ link extern ]
Daca in intervalul respectiv Asociatia ma da in judecata, voi invoca lipsa hotararii AGA pentru respectivele cheltuieli.
[ link extern ]
Eu nu gasesc in legea 196 nimic despre cheltuieli "mari" sau fond de reparatii care se foloseste pentru cheltuieli mici.
Sunt banii mei chiar si daca sunt cheltuieli mici. EU trebuie sa fiu de acord cu cheltuirea lor.
Fondul de rulment este pentru cheltuieli de orice fel, dar numai aprobate de AG.
Fondul de rulment nu este pt cheltuieli de orice fel. Din el se platesc utilitatile.
Reparatiile din alt fond.
Va spun ce cheltuilei accept eu, ca administrator. Daca sunt becuri de schimbat la lift, la intrare in bloc, daca trebuie schimbat un lacat, o yala...pentru asta nu este nevoie de aprobarea AG .Deratizare...la fel.
Dar, am acum o lucrare...de pus senzori de miscare la plafonierele existente. Costa 1000 lei/scara cu 54 ap. Nu se face AG, dar eu vreau scris de la comitet. In rest, e treaba lor. Toate facturile se pot vedea de toata lumea, sunt scanate si trecut in dreptul lor modul de impartire si din ce fond se face plata. Totul este transparent.
Daca dvs vreti sa fiti de acord, puteti sa intrati in comitetul executiv. Nu cred ca ati face AG ori de cate ori este o cheltuiala ...
Carol_deubel a scris:
[ link extern ]
Eu nu gasesc in legea 196 nimic despre cheltuieli "mari" sau fond de reparatii care se foloseste pentru cheltuieli mici.
Sunt banii mei chiar si daca sunt cheltuieli mici. EU trebuie sa fiu de acord cu cheltuirea lor.
Fondul de rulment este pentru cheltuieli de orice fel, dar numai aprobate de AG.
~ final discuție ~