avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere unuia dintre părinți
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere unuia dintre părinți

Daca eu am depus cerere la locul de muncă pentru ingrijirea copiilor pe perioada situatiei de urgență si soțul meu este Administrator la firma lui, nu este salariat,trebuie sa mi se acorde cei 75% sau nu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:00, 5 Aprilie 2020
Probabil ati solicitat acordarea de zile libere potrivit Legii 19/2020.

Situatia sotului dvs nu intra in categoriile de situatii pentru care nu sunt aplicabile prevederile Legii sus mentionate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie 75% personal m.a.i Vasiliu Florentina Vasiliu Florentina Buna seara,daca eu lucrez in M.A.I si sotul lucreaza in Belgia si am un copil de 6 ani beneficial de 75% indemnizatie daca merg incontinuare la munca? Va ... (vezi toată discuția)
Majorare 75% pentru personalul mai Mariusik84 Mariusik84 Buna seara! Practic ce inseamna majorare cu 75% pentru personalul MAI care nu poate sta acasa cu copiii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Hotărârea nr. 217/2020 FlorinKM FlorinKM Bună ziua. Soția mea de afla acasă conform Hotărârii nr. 217/2020 pentru aplicarea prevederilor Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere ... (vezi toată discuția)