avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Șomaj tehnic - mai multe cim- URI cu timp partial
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Șomaj tehnic - mai multe cim- URI cu timp partial

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutați cu urmatoarele probleme;
1.Un salariat cu cim 8 ore/zi, unde s a suspendat activitatea , și mai are cim la alt angajator cu 4 ore/ zi dar cim nu este suspendat, întrebarea este : primul angajator poate solicita șomaj tehnic?

2. Un salariat cu 4 cim-URI la angajatori diferiți 2 ore/ zi la fiecare, din care 2 cim-URI sunt suspendate și celalalte 2 nu sunt suspendate la alți angajatori . Întrebarea este: cei 2 angajatori pot solicitată șomaj tehnic dacă are 2 cim-URI active la alți angajatori ?
Cel mai recent răspuns: alinaeliza2003 , utilizator 21:33, 6 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
1. Da, poate.
2. Pot solicita ambii angajatori.
Avand in vedere desele modificari ale legislatiei din aceasta perioada va informez ca aceste raspunsuri sunt valabile azi 6 aprilie 2020.


Florin Cioca a scris:

Buna ziua
1. Da, poate.
2. Pot solicita ambii angajatori.
Avand in vedere desele modificari ale legislatiei din aceasta perioada va informez ca aceste raspunsuri sunt valabile azi 6 aprilie 2020.

Mulțumesc

Mai am o intrebare:

Un salariat este angajat cu cim 2 ore/ zi, beneficiază de stimulent de inserție și are un PFA ( la PFA urmează sa solicite șomaj tehnic la AJEPIS) : angajatorul poate sa solicite șomaj tehnic pt cim ul de 2 ore/ zi?
Cei de la șomaj nu au știut sa - mi răspundă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim dupa ccc Dany57 Dany57 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: m-am intors la munca din CCC, la 11 luni ale copilului, ca sa primesc stimulentul de insertie. Am inceput la un alt ... (vezi toată discuția)
Are dreptul angajatorul sa imi inchida contractul de munca in peroada de pandemie? M@M@ M@M@ Are dreptul angajatorul sa ma de a afara si sa imi incheeie contractul acum in situata de urgenta? Pt ca asta a facut! Am contractul din 02.01.2020,si a spus ... (vezi toată discuția)
Angajate cic ncoleta.c ncoleta.c Buna ziua, Pentru angajatele care se întorc din CIC, pe perioada starii de urgență se pote face incetarea contractelor de muncă? Chiar dacă beneficiaza ... (vezi toată discuția)