avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit in UK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit in UK

Buna seara

Eu impreuna cu o cunostinta mi-am facut un credit la o agentie de credite din UK. Eu sunt garantorul acestui credit si cunostinta respectiva este persoana careia i-a fost acordat creditul. Ce se intampla daca eu intre timp nu mai locuiesc in Uk, dar locuiesc in UE si persoana respectiva nu isi achita creditul la timp iar eu nu am de unde sa achit creditul. Ma poate afecta asta in orice tara din Uniunea Europeana? Daca creditul ramane neplatit, ma pot trezi cu recuperatori la mine acasa, in alta tara in afara de UK? Mai pot eu sa imi fac credit pentru o locuinta cu aceasta datorie?
teoretic, va poate executa, practic, ramane de vazut ca nu e o certitudine.
Depinde de intelegerea in domeniul juridic dintre UE/ Marea Britanie ( dupa iesirea efectiva din UE a acesteia) si tara respectiva.
Se poate ajunge chiar ca dvs. sa aveti un bun/salariu si sa va treziti* ca sunteti executat silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce fel te poate afecta în romania dacă ai declarat faliment personal în uk? robert.alexandru robert.alexandru Buna .As dori sa intreb in ce fel te poate afecta in Romania daca ai declarat faliment personal in Anglia. (vezi toată discuția)
Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)
Credit uk neachitat ommita ommita Bună ziua, Am luat din UK un credit de 10000 de lire dar din păcate am ajuns în situatia in care trebuie sa plec în tara și nu mai am posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)