avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Parasirea localitatii 09.04.2020
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Parasirea localitatii 09.04.2020

Buna! As dori sa parasesc localitatea de domiciliu in data de 09.04 pentru a pleca la tara (aproximativ 60km) unde doresc sa raman pana pe 12.04. Avand in vedere starea de urgenta stiu ca politia sta cu armata la iesire din oras si opreste masini. Casa unde ma duc nu este a mea si nici a vreunei rude, este a unor prieteni. Nu ma duc nici in scop profesional nici de a ajuta pe cineva. Daca sunt oprit si le prezint politistilor o declaratie completata, pot fi amendat deoarece motivul nu este considerat unul urgent? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:06, 9 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conditionat de intransigenta organului de control exista posibilitatea ca la eventual control sa fiti sanctionat
Sunt de aceeași părere cu ynocentta. Riscul să fiți amendat e destul de mare, practic nu aveți niciunul dintre motivele pe baza cărora se permit deplasările în această perioadă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agentul constatator nu avea dreptul sa aplice amenda daca nu a constatat cu propriile simturi savarsirea contraventiei? dorudoru dorudoru agentul Politist Rutier constatator are dreptul sa aplice amenda daca nu a constatat cu propriile simturi savirsirea contraventiei, cu exceptia celor ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera pop andrei pop andrei Am primit o amenda de la politia rutiera pt motivule ca nu aveam actele de identitate(C.I. si permis) si nu aveam centura de siguranta dar,motivul pt care am ... (vezi toată discuția)
Proces verbal pentru depasirea limitei de viteza mugabi mugabi Buna ziua, tranzitand orasul Pascani, la iesirea spre codri Pascanilor, am fost oprit de un echipaj radar (care statea la panda) pentru depasirea limitei de ... (vezi toată discuția)