avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor PFA/profesie liberala pe perioada starii de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor PFA/profesie liberala pe perioada starii de urgență

Buna ziua. Sunt expert tehnic judiciar si mi-am incetat activitatea datorita starii de urgenta. Am emis o factura pe data de 20 martie pentru activitatea desfasurata in perioada 1-19 martie, dar suma a fost incasata in data de 25 martie (data standard a Tribunalului pentru efectuare plati).
Intrebarea este începând cu ce data pot solicita ajutorul pentru PFA?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AndrreeaG , utilizator 09:14, 10 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Incepand cu data de 1 Aprilie 2020 pana in data de 10 Aprilie 2020 pentru perioada aferenta 16-31 Martie 2020. Intrati pe site-ul Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala si acolo sunt indicati pasii de urmat pentru transmiterea documentelor.
Buna ziua. Procedura imi este clara. Pe mine ma intereseaza data de la care se considera ca mi-am incetat activitatea, aceasta este data ultimei facturi -20 martie sau data la care am incasat efectiv contravaloarea facturii - 25 martie?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea platii retroactive a asigurarii de sanatate ca angajat si pfa cu norma de venit alexberi alexberi Buna ziua, Incepand din 2007 sunt angajat cu carte de munca si program normal de 8 ore pe zi. In plus tot din 2007 am un PFA cu Norma de Venit in care ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa din oficiu - inchidere activitate IoanaOanaR IoanaOanaR Buna ziua, Saptamana trecuta (2020) am aflat ca ORC a radiat PFA-ul meu din oficiu in martie 2019. In tot acest timp, eu am continuat activitatea pe pfa - ... (vezi toată discuția)
Proprire pe indemnizatia pentru cresterea copilului si suspendarea platii cosy_ice cosy_ice Buna ziua! Asi dori si eu lamuriri, va rog! Precizez ca am datorii la bugetul local si mi s a pus proprire pe cont..logic...insa alocatia si indemnizatia le am ... (vezi toată discuția)