avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eroare incarcari REGES
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eroare incarcari REGES

Buna ziua! Ma confrunt cu o problema legata de site-ul REGES. Sunt operator economic si, lunar, am generat registru salarial in REVISAL si l-am incarcat in portalul REGES. De fiecare data cand am incarcat documentul, a aparut mesajul "Documentul a fost incarcat cu succes". Ca sa aflu acum ca din data de 19.05.2019, toate registrele salariale transmise nu au fost incarcate pe platforma si au aparut cu cod de eroare in sectiunea "raport preluari", fara vreun mesaj de eroare vizibil pe pagina principala sau atentionare prin e-mail. Ce parere aveti? Este normal ca o institutie publica sa aiba o platforma atat de slaba si invechita? Ce ma sfatuiti sa fac in continuare? Eu am inregistrate toate incercarile lunare de a incarca raporturile salariale. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:47, 10 Aprilie 2020
Depuneti o sesizare la suportregistru@inspectiamuncii.ro.

Daca era eroare nu avea cum sa apara mesajul "Documentul a fost incarcat cu succes".
Buna seara! Multumesc pentru raspuns! Am fost la informaticianul lor si dansul a spus ca toate incarcarile au avut eroare si ca au fost directionate in sectiunea respectiva. Nici mie nu mi se pare normal ca, din moment ce este o problema cu fisierul si acesta nu se poate incarca pe platforma, sa nu apara niciun mesaj, o notificare nimic, doar mesajul generic de “documentul a fost incarcat cu succes”. Este frustrant sa incerci sa faci lucrurile sa mearga mai repede si mai bine, dar te lovesti de programe invechite, personal care nu este la zi cu tehnologia si usi inchise. O sa depun o sesizare la adresa de mail respectiva. Multumesc inca o data! Seara frumoasa!
V-au spus ce eroare a fost/este?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ionita1 ionita1 Buna ziua,, Am si eu o mare nedumerire legat despre fisiere care nu au fost validate in revisal.. Cine cum pot face eu dovada ca acele fisiere au fost ... (vezi toată discuția)
Export revisal mitrofan emilia mitrofan emilia Nu se poate face exportul din versiunea noua a revisalului. Daca a reusit cineva va rog sa ne explice si noua. Multumesc. (vezi toată discuția)
Anaf rambursare tva extern loredanatenea loredanatenea Buna seara! A intalnit cineva eroarea \\"EROARE !!! Procesul de validare al certificatului a generat o eroare. Transmiteti un email la adresa ... (vezi toată discuția)