avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acte necesare cadastru si intabulare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acte necesare cadastru si intabulare

Buna ziua,

Exista urmatoarea situatie.
Parintii mei vor sa imi dea un imobil si curte prin dezlipire din terenul lor, insa bransamentul de apa trece printr-o curte a unui vecin. Imi pot face actele de cadastru si de intabulare in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 10:41, 14 Aprilie 2020
Depinde de cum arata extrasele cf. Oare exista un extras de carte funciara, unde bransamentele sunt trecute ca si parte comuna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
extras de carte funciara pentru informare niccu niccu Buna ziua, Incerc de doua luni sa obtin un Extras de carte funciara pentru informare pentru un teren apartinand unei rude ! OJCPI imi cere copii legalizate ... (vezi toată discuția)
Bună seara, as dori sa aflu care sunt vecinii mei! ce foaie ... Stefania Ciolan Stefania Ciolan Bună seara, as dori sa aflu care sunt vecinii mei! Ce foaie sa cer de la cadastru?Am scos extras carte funciară, dar nu imi arata vecinii! Ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)