Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Noile reguli de TVA aplicabile în comerțul online - Probleme și soluții. Lectori: Viboal FindEx. Joi, 21 Octombrie, ora 11:00Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce se intampla dupa somaj tehnic?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce se intampla dupa somaj tehnic?

Buna seara, lucrez la o firma de turism care m-a trecut in aceasta perioada in somaj tehnic. Intrebarea mea este : dupa somaj tehnic(dupa ce se termina perioada de carantina), daca firma se gandeste, de ex. sa scoata postul meu din grila de organizare a firmei, ma concediaza sau intru in somaj?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 14 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va poate concedia , ceea ce inseamna posibilitatea de a beneficia de somaj in baza Legii nr.76/2002.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua Danielaelena752@gmail Danielaelena752@gmail Sunt însărcinată in14saptamani,momentan sunt în concediu medical până pe data de 6.08dupa care trebuia să intru în riscul de sarcina,am dus ... (vezi toată discuția)
Cocediu de crestere copil ContSters283146 ContSters283146 as dori din tot sufletul sa ma lamuriti intr-o problema!de curand am aflat ca sunt insarcinata iar patronul firmei la care lucrez m-i spus ca v-a suspenda ... (vezi toată discuția)
Somaj crainiceanu_camelia crainiceanu_camelia Sunt insarcinata in 2 luni si lucrez de 4 luni dar si in februarie 2013 dau licenta la facultate. Dupa ce termin facultatea pot sa intru in somaj si dupa ... (vezi toată discuția)