avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masă telemuncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masă telemuncă

Daca lucrezi de acasă este normal sa nu primește bonurile de masa? Tu oricum consumi energie electrică .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 17 Aprilie 2020
Potrivit prevederilor art. 6 alin. (1) din Legea 81/2018 privind reglementarea activitatii de telemunca, salariatii care desfasoara o astfel de munca (telesalariatii) beneficiaza de toate drepturile recunoscute prin lege, prin regulamentele interne si contractele colective de munca aplicabile salariatilor care au locul de munca la sediul sau domiciliul angajatorului.

In acest sens, pot beneficia de tichete de masa si salariatii care isi desfasoara activitatea in regim de telemunca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! firma la care lucrez ofera bonuri de masa angajatilor. ... cosmi_k2001 cosmi_k2001 Buna ziua! Firma la care lucrez ofera bonuri de masa angajatilor. Pentru angajatii care sunt in telemunca, s-a hotarat ca acestia sa nu mai primeasca aceste ... (vezi toată discuția)
Dna ministru alexandru a sustinut vineri o conferinta de presa, ... buiavasi buiavasi Dna ministru Alexandru a sustinut vineri o conferinta de presa, in care dupa parerea mea a incurcat putin lucrurile.As dori sa imi precizati daca in cazul ... (vezi toată discuția)