avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Firma la care lucrez ofera bonuri de masa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Firma la care lucrez ofera bonuri de masa angajatilor. ...

Buna ziua!

Firma la care lucrez ofera bonuri de masa angajatilor. Pentru angajatii care sunt in telemunca, s-a hotarat ca acestia sa nu mai primeasca aceste bonuri. Restul care vin la birou primesc in continuare. Cat de "legal" este acest lucru? nu este discriminare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 10 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este legal ...

Legea 81/2018
art. 6
(1) Telesalariatul beneficiază de toate drepturile recunoscute prin lege, prin regulamentele interne și contractele colective de muncă aplicabile salariaților care au locul de muncă la sediul sau domiciliul angajatorului.
.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masă telemuncă Popovici Alina Popovici Alina Daca lucrezi de acasă este normal sa nu primește bonurile de masa? Tu oricum consumi energie electrică . (vezi toată discuția)
Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa la contractul individual de munca .. ionela11 ionela11 Bună seara, Dacă contractul individual de munca s a schimbat în contract de munca la domiciliu cu clauza de telemunca salariatul mai beneficiază în ... (vezi toată discuția)