avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare permis suspendat

Bună ziua, am și eu o nelămurire și vă rog din suflet să mă ajutați.
Am avut permisul suspendat 30 zile de pe data de 03.03.2020 cu dovadă de conducere pentru 15 zile până pe 18.03.2020, astăzi fiind data de 18.04.2020, de mâine am dreptul de a conduce dacă nu mă duc să-mi ridic permisul de conducere? Este închis la poliție fiind Sfintele Paști pe 19.03.2020 și nu-l pot ridica, trebuie să aștept obligatoriu data de 21..04.2020 când se va deschide sau pot conduce așa chiar dacă nu-l am personal dar mi-am ispășit pedeapsa?
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 10:14, 19 Aprilie 2020
Daca cele 30 de zile s.au implinit, atunci aveti dreptul de a conduce.
Lipsa permisului va poate aduce cel mult o noua amenda.
Sunati la Ministeril Afacerilor Interne,. Brigada Rutiera, int 21203, vi se cere CNP pentru confirmarea identitatii si o sa vi se spuna ca este ok, puteti circula cu dovada, in cazul in care sunteti oprit se verifica prin statie. Ei nu trimit prin posta in aceasta perioada carnetele. Dar sunati, gasiti informatia si nr de tel al centralei pe internet.

Paste Fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen redobandire permis suspendat ddoru ddoru Buna ziua tuturor! Mi-a fost suspendat permisul de conducere pe 3 luni , pentru viteza in localitate. Am introdus contestatie la instanta , dar nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Permis auto Sabin claudiu Sabin claudiu Buna ziua..mia fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile..pt depasirea vitezei in localitate...am stat 90 de zile plus dovada doua saptamani..ar ... (vezi toată discuția)
Carnet suspendat pentru accidentarea unei persoane - culpa comuna giobygio giobygio Buna ziua Ieri am avut o problema(cu masina) cu un cetatean care statea pe carosabil la OKAZIE pe care nu l-am vazut la o manevra cu spatele! L-am lovit la ... (vezi toată discuția)