avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare catre service auto in perioada aceasta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare catre service auto in perioada aceasta

Buna dimineata cu respect! Am si eu urmatoarea intrebare: Vreau sa ma deplasez la un service auto pentru a-mi repara masina/ a cumpara o piesa auto pentru o masina. Masina este pe persoana fizica ( masina mea personala). Conform ordonantei am voie? Daca am voie, va rog sa imi specificati si ce ar trebui completat pe declaratie pe proprie raspundere. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 11:47, 21 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordonanta militara nr. 8
"Art. 1. -
(3) Este permisă circulația în afara locuinței/gospodăriei pentru achiziția de autovehicule, piese de schimb pentru autovehicule și servicii de reparații auto.
(4) Prevederile art. 4 din Ordonanța militară nr. 3/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19 se aplică în mod corespunzător.
(5) În declarația pe propria răspundere, persoanele prevăzute la alin. (1) și (2) menționează, ca motiv,deplasarea în interes profesional, iar persoanele prevăzute la alin. (3) menționează, ca motiv, deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor."


Este motivul nr. 2 din formular.
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua Având in vedere noua ordonanta militară care va intra intra in vigoare in aceasta seara, așa dori sa ma lamuriti dacă fiecare salariat care ... (vezi toată discuția)
Agricultura in aceasta perioada EugenPurdea EugenPurdea Buna ziua, am un teren situat la 20 de km de unde locuiesc si vreau sa merg sa-l exploatez. Avand in vedere ordonanta, ma pot deplasa impreuna cu familia? (vezi toată discuția)
Deplasarea la si de la locul de munca pe durata starii de urgenta nyku88 nyku88 Buna seara ! Din cauza starii de urgenta,respectiv COVID,majoritatea firmelor de transport persoane si-au intrerupt activitatea,ajungand in situatia de a nu ... (vezi toată discuția)