avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poate cineva cu care erai in discutii sa ii vinzi un ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poate cineva cu care erai in discutii sa ii vinzi un imobil sa iti puna sechestru acel imobil, in conditiile in care i-ai restituit banii pe care ti-a virat ca sa fie sigur ca ii vei vinde lui acel imobil?.

Poate cineva cu care erai in discutii sa ii vinzi un imobil sa iti puna sechestru acel imobil, in conditiile in care i-ai restituit banii pe care ti-a virat ca sa fie sigur ca ii vei vinde lui acel imobil?
Cel mai recent răspuns: Carturarul , utilizator 10:51, 1 Mai 2020
Precizaţi cine şi în ce bază a pus sechestru.
Din ce aţi spus rezultă că eu, de exemplu, vă pot vira 100 lei în cont şi apoi să pun sechestru pe casă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire imprumut agirlpower009 agirlpower009 Buna ziua. In luna martie 2006 am imprumutat pe un prieten de-al meu cu suma de 1 euro ( suma fictiva) si am stabili ca la aceasta suma sa-mi dea o suma X sub ... (vezi toată discuția)
Sechestru bun impobil¬ar qwerty2 qwerty2 Buna ziua, Detin o garsoniera iar cu acesta garsoniera am luat bani cu imprumut de la un prieten, semnand acte la notar ca sunt de acord ca in timp de 1 an ... (vezi toată discuția)
Finantele intarzie cu eliberarea taxei auto. uxaar uxaar Decizia curtii a fost definitiva si irevocabila . Am asteptat o luna ca finantele sa faca recurs. Nu au facut. In acel moment am depus la finante decizia ... (vezi toată discuția)