avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Legea 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Legea 19

După 15 mai mai este valabilă legea 19 din 14 martie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 28 Aprilie 2020
Da,mai este valabila ... Se acordă zile libere unuia dintre părinți pentru supravegherea copiilor, în situația suspendării cursurilor sau închiderii temporare a unităților de învățământ unde aceștia sunt înscriși, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau a altor situații extreme decretate astfel de către autoritățile competente cu atribuții în domeniu.
Buna ziua,
Avand in vedere comunicatul ministrului educatiei, cursurile in invatamant sunt suspendate si se vor incheia in 12 iunie. Practic parintii aflati in plata acelei indemnizatii pentru supravegherea copilului vor beneficia de aceasta pana inclusiv in 12 iunie.
Cum se face plata pt. această indemnizație?Angajatorul meu spune că banii vor veni peste 3-4 luni.
Indemnizația pentru fiecare zi liberă se plătește din capitolul aferent cheltuielilor de personal din bugetul de venituri și cheltuieli al angajatorului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere supraveghere copil ionuthau ionuthau Bună ziua se acord aceste zile de către angajator câte zile poți lua mai exact și cum sunt plătite? Aștept un răspuns! (vezi toată discuția)
Zile libere în continuare ? lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. De pe data de 18 martie până pe 16 aprilie sunt in zile libere pentru copil (suspendare cursuri) 75%. După care inca doar 4 zile șomaj tehnic. ... (vezi toată discuția)
Zile libere Anne311985 Anne311985 Bună ziua După 15 mai se mai poate da liber în contextul ca școlile rămân închise și starea de urgenta expira?, (vezi toată discuția)