avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Zile libere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Zile libere

Bună ziua
După 15 mai se mai poate da liber în contextul ca școlile rămân închise și starea de urgenta expira?,
Cel mai recent răspuns: Anne311985 , utilizator 01:31, 5 Mai 2020
Se acordă zile libere unuia dintre părinți pentru supravegherea copiilor, în situația suspendării cursurilor sau închiderii temporare a unităților de învățământ unde aceștia sunt înscriși, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile sau a altor situații extreme decretate astfel de către autoritățile competente cu atribuții în domeniu.
Buna ziua
Da, se mai pot da zile libere pana in 12 iunie cand se incheie oficial anul scolar.
Va mulțumesc pentru răspuns
As dori sa mai știu din ce data sa aplicat legea, la mine la serviciu spun ca pe perioada 17-21 martie trebuie zile de concediu de odihna deoarece nu pot beneficia de acea sta prevedere decât din 22.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2020 părinții beneficiază și pe perioada vacantei de vara Aryela Aryela S a aprobat legea 19/2020 ca părinții sa pot sta acasă cu copii și pe perioada vacantei de vara, pana în septembrie când se începe anul școlar ... (vezi toată discuția)
75% pt parinti dupa stare de urgenta? americanux americanux Buna ziua, Revin cu Legea 19/2020 sau legat de ea. E vb statul acasa cu copilul si dupa starea de urgenta. Mai este valbila sau inceteaza o data cu starea ... (vezi toată discuția)
Zile libere în continuare ? lupulescuvictor lupulescuvictor Buna ziua. De pe data de 18 martie până pe 16 aprilie sunt in zile libere pentru copil (suspendare cursuri) 75%. După care inca doar 4 zile șomaj tehnic. ... (vezi toată discuția)