avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Amenda pe stare de urgenta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Amenda pe stare de urgenta

Daca am fost o gasca de 15 insi si cand am vazut ca vine politia am fugit pot primi amenda acasa (sa ne fi vazut pe camerele de filmat care se aflau in apropiere ).multumesc pentru raspuns .ps vreau sa stiu ca sa ma pregătesc de o răfuială de la parintii
Da, puteți primi amendă!
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

In procesul verbal de constatare a unei contraventii trebuie inserate datele dumneavoastra.

Altminteri, acesta este lovit de nulitate absoluta.

Asadar, agentul constatator este in imposibilitate de a aplica amenda contraventionala, din cauza ca nu detine datele dumneavoastra de identificare, conform actului de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal - data eronata Mihai2011x Mihai2011x In ziua de 09.12.2011 ora 23:00 m-a oprit politia pentru trecere pe rosu la semaforul din piata romana spre victoriei. Pe procesul verbal scrie la ambele ... (vezi toată discuția)
Numele completat gresit in pv hmu Alin hmu Alin Am luat o amenda pentru depasirea vitezei dar cand sa o platesc am vazut ca in PV agentul mi-a gresit prenumele in loc sa il treaca pe al meu l-a trecut pe cel ... (vezi toată discuția)
Rugaminte ajutor contestatie pv politie legea 61/1991 only4cata@yahoo.com only4cata@yahoo.com dupa ce am fost divortat cu o adresa data in fals m-am trezit si cu doua procese verbale de amendare de la politie pt. tulburarea linistii publice. daca sunt ... (vezi toată discuția)