avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Cum pot schimba numele meu per certificatul de nastere ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Cum pot schimba numele meu per certificatul de nastere al copilului?

Buna ziua ,am divortat acum 9 ani si as dori sa schimb numele meu pe certificatul de nastere al fetitei, pe certificatul de nastere este numele dupa casatorie si as dori sa schimb numele de pe certificat sa fie cel de dinaintea casatoriei. Ce trebuie sa fac tinand cont ca nu ma pot deplasa pt
moment .
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 10:42, 28 Aprilie 2020
Nu puteti face asta. Pe certificatul de nastere este mentionat numele pe care il purta mama la data nasterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui de familie a mamei CRISSREBE CRISSREBE Buna seara.Acum 5 ani am nascut o fetiță în Spania.In momentul acela eu eream divorțata de cateva luni,dar încă nu aveam actele schimbate (adica purtam ... (vezi toată discuția)
Nume minor DanielNitoi DanielNitoi Buna ziua Va rog o informatie . Am o fetita dintr o relatie extraconjugala , la momentul nasterii fetitei ambii parinti fiind casatoriti cu alti parteneri ( ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume Ayana1 Ayana1 Buna ziua, As dori sa stiu cum se procedeaza in situatia in care sotii asteapta un copil, insa inainte de nasterea acestuia divorteaza. Mama isi schimba ... (vezi toată discuția)