avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... auditor de justitie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

auditor de justitie

salut! are cineva idee care este indemnizatia unui auditor de justitie akum?
Cel mai recent răspuns: blue ray , utilizator 23:37, 15 Ianuarie 2010
Referitor la concediu pentru cresterea copilului:
beneficiaza de asetfel de concediu toti auditorii (doamne si/sau domni) care au copii, iar daca ai norocul (sau ai planificat) sa nasti un copil in preajma examenului de admitere ( si ai reusit, evident), ai concediu 2 ani, care ti se deduc din durata cursurilor si, deci, termini concediul, termini si INM-ul si primesti post!
cum adica primesti post la terminarea concediului de crestere a copilului si primesti post, fara sa fi dat ex de absolvire?cred ca ai avut si asta in vedere, cu siguranta....dar daca la inceputul anului scolar, sa zicem ca intri la inm, dar faci bebe...iti opti lua concediu cat vrei, nu te obliga nimeni sa stai 2 ani, dar va fi mai greu pt ca vei da ex si vei participa la cursuri cu alta generatie...in fine...despre cazare ce stiti?de ex, nu primesti loc in camin, dar ai o familie si tb sa stai undeva cu chirie...suporti tu acest ecosturi sau inm pana la o anumita suma?multumesc pt raspunsuri
Costurile cazarii le suporti tu, fie ca stai in camin si platesti o suma mai mica, fie ca iti iei un ap. cu chirie si platesti mult mai mult.
Concediul pt cresterea copilului poti sa iti iei si mai putin de doi ani.
Referitor la rspunsul dat anterior: am facut o "gluma" idioata. Evident ca lucrurile nu pot sta asa. Trebuie sa va informati la INM sau CSM. Nu stiu regulamentele ce prevad in acest sens. Daca am derutat pe cineva cu ineptiile mele: imi cer scuze!
pt silk: de unde stii for sure asta? esti auditor de justitie? in regulament parca scrie ca sunt subventionate cazarea si transportul auditorilor. per a contrarior, cine nu are loc in camin, intrucat sunt mai putine locuri decat 200 cati intra la inm, si care urmeaza sa plateasca doar utilitatile (sau chiar si cazarea, la un pret modic), nu ar insemna ca restul celor pana la 200 sa beneficieze de aceleasi facilitati? sau drepturile auditorilor sunt doar pe hartie? s-ar putea sa ma insel, deci daca e cineva dintre auditori care eventual a si trecut prin asta, il rog sa ne dea de stire...

Alte discuții în legătură

Relocare in caz de rezidenta in alt judet al magistratului stagiar Iulian81 Iulian81 Va salut! Dupa cei 2 ani de stagiu la INM cei 3 ca magistrat stagiar se pot exercita la judecatoriile din judetul in care domiciliaza magistratul stagiar? ... ... (vezi toată discuția)
Viata unui auditor de justitie Robert MM Robert MM Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate de le cineva care este sau a fost in ultimii ani auditor in justitie “cum este viata la INM”? Cum se desfoara ... (vezi toată discuția)
Dupa facultatea de drept as vrea sa intru la inm si sa optez pentru procuror criminalist OanaUngureanu OanaUngureanu Buna seara! Sunt eleva la profil de filologie bilingv engleza si pe zi ce trece ma gandesc din ce in ce mai serios la Drept. Ideea e ca as vrea dupa drept sa ... (vezi toată discuția)