avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum aflu numele paratului cunoscand doar adresa??
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum aflu numele paratului cunoscand doar adresa??

Buna ziua,
Doresc sa introduc o cerere de chemare in judecata pt pretentii de vecinatate contra proprietarilor unei case. Dar nu am nicio idee cum ii cheama.
Am solicitat la Evidenta Populatiei, si mi-au zis ca comunica doar la cererea instantei, nu a partilor.
Cum pot sa obtin aceasta informatie, avand in vedere ca trebuie sa completez numele paratului pe cererea de chemare in judecata?
Cel mai recent răspuns: aidu , utilizator 19:10, 27 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
identificati imobilul pe geoportal: navigati pe harta, mariti imaginea, pana ajungeti la zoom-ul care va afiseaza numere CF. o sa vedeti multe spatii goale, semn ca nu toate suprafetele au fost intabulate. daca nu va pricepeti la geografie, solicitati ajutor.
[ link extern ]
Multumesc mult pt raspuns!! Excelenta idee!
TOTUSI
Ma uit in extrasul de carte funciara si rezulta doar numele proprietarilor... nicio alta coordonata, precum adresa acestora!!
Ok, subiectul era cum aflu numele, acum stiu :)
Dar ce ma intereseaza mai departe este adresa proprietarului, ca sa il dau in judecata.
Evident, nu adresa imobilului in constructie... neavand cutie postala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine de la ancpi extras cf daca nu stii nr. cartii ... viorelus viorelus Se poate obtine de la ANCPI extras CF daca nu stii nr. cartii funciare,dar stii dispunerea imobilelor,adresa si numele proprietarilor?Parintii au decedat,iar ... (vezi toată discuția)
Certificat privind identificarea numărului topografic/cadastral dariad dariad Nu am nr. cadastral si topografic ale unor terenuri, ci doar localitatea, numele si nr de casa al proprietarului. Nu am nici acte de proprietate. Pot obtine un ... (vezi toată discuția)