avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1607 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS dacă deja am plătit în altă țară?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS dacă deja am plătit în altă țară?

Dacă am fost angajat în alt stat din Uniunea Europeană de la începutul lui 2019 până în August, mai trebuie să plătesc CASS pe 12 luni în România dacă am realizat venituri din alte surse între August și Decembrie?

Corect ar fi să plătesc doar pentru perioada cât am fost în România, anume 5 luni, sau 10% din 5 x 2,080, nu?
Cel mai recent răspuns: Constantin Vera , Contabil 16:57, 6 Mai 2020
mulțumesc tare mult!!

Vă voi ține minte dacă voi avea nevoie de consultanță suplimentară.
Toate bune si dvs.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venit estimat 2019 - declaratia unica gistra gistra 1) In ce caz trebuie declarat un venit in termen de 30 zile? Exista vre-un plafon sau se declara si sume mici? 2) Am vandut actiuni si vreau sa declar ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica 2019 razviko razviko Buna ziua as dori cateva informatii despre declaratia unica pentru 2019. In cazul unui PFA care a fost infiintat in 2018 (una a 4-a mai exact) s-a depus ... (vezi toată discuția)