avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Noua lege a starii de alerta
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Noua lege a starii de alerta

tocmai merge legea cea noua ptr starea de alerta catre promulgare la presedinte. pana intra in vigoare (dupa nu stiu cate zile), noi ce reguli respectam in weekend? Ptr ce vom putea fi sanctionati si conform caror legi?
Exemplu concret: eu vreau sa ies din localitate. ce lege imi va spune mie cum voi face asta astfel incat sa nu fiu amendat?
Ultima modificare: Joi, 14 Mai 2020
gondolkodom, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 14 Mai 2020
Potrivit Constitutiei, art.78, "Legea se publică în Monitorul Oficial al României şi intră în vigoare la 3 zile de la data publicării sau la o dată ulterioară prevăzută în textul ei."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in vigoare a unei norme vika vika Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Sa zicem ca in Monitorul Oficial de azi este publicata o lege,o ordonanta,o norma metodologica....etc.Ma ... (vezi toată discuția)
Legea responsabilitatii fiscal- bugetare Goguvoinicu Goguvoinicu BUNA ZIUA! În MO nr.252/20.04.2010 a aparut Legea nr.69/2010 ( Legea responsabilitatii fiscal-bugetare)!! As vrea sa stiu de cand intra in vigoare aceasta ... (vezi toată discuția)
Tehnica legislativa. la ce data intra in vigoare o lege republicata? ContSters61634 ContSters61634 Salut, Am o mică nedumerire, republicarea unei legi la ce data intră în vigoare la data republicării sau tot la 3 zile? Poate pare banal dar am o ... (vezi toată discuția)