avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Program de liniste in bloc. Care este nivelul maxim de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Program de liniste in bloc. Care este nivelul maxim de decibeli admis?

Buna ziua.

Din cate stiu, dupa cea mai recenta lege, exista o limita de decibeli admisa in afara programului de liniste. Sper sa ma corectati daca gresesc.

Stiu sigur ca politistii vor fi obligati sa aiba aparat de masurare a decibelilor in caz ca este primita o sesizare de deranjare a linistii in bloc.

Stiti cumva care este limita de decibeli legala in acest caz, si care este numarul legii si articolul care reglementeaza acest lucru, daca este cazul?

Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Laurentiu1222, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:28, 16 Mai 2020
Ca si completare, m-ar interesa sa stiu deoarece si eu am un astfel de aparat de masura si as putea sa masor nivelul zgomotului direct din casa, sa pot preveni ulterioare neplaceri pentru altii inainte sa se implice politia.
Ultima modificare: Vineri, 15 Mai 2020
Laurentiu1222, utilizator
Politia nu detine baza tehnica pentru masurat pragul fonic
In apartamentele de locuit din condominii pragul fonic admis este de 62-64 db
Trebuie sa aveti in vedere ca vehiculele in trafic produc un zgomot intre 66-70 db si totusi nu se aplica sanctiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Programul de liniste maria.dinca maria.dinca buna ziua, va rog sa ma consiliati in urmatoarea speta : conform noii legi privind programul de liniste in bloc, inteleg ca est interzis sa faci zgomot de ... (vezi toată discuția)
Dus la 23:00 cdina2001 cdina2001 Buna ziua, vecinul de sub mine se plange ca dupa orele 22 fac dus, trag apa la WC, spal vase. Avand in vedere ca ajung acasa de la munca la 21:30 -22:00, nu am ... (vezi toată discuția)
Trântitul de mobila , scăpat de lucruri și /sau vorbitul în timpul orelor de liniște se cataloghează ca nerespectare? ContSters461661 ContSters461661 Întreb acest lucru, pentru ca am niște vecini bătrâni care nu sunt liniștiți ca alții.. și în plus nu ne înțelegem sa zicem așa. . Și care un timp ... (vezi toată discuția)