avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cont contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cont contabil

Buna ziua.Sunt intr-o dilema.Am inteles cum se face amortizarea unui mujloc fix dar nu sunt sigura in ce cont contabil trebuie inregistrata factura de cumparare.Cu siguranta nu se poate inregistra ca obiect de inventar sau poate nu stiu eu prea multe.Mentionez ca lucrez cu programul saga si acolo imi cere tipul contului cind inregistrez o factura de la furnizori.Va multumesc si scuze pentru nestiinta mea.
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 17:26, 15 Decembrie 2009
Acum m-am dezghetat si eu si am inteles.Va multumesc foarte mult.
Mai este o intrebare: cum ati achizitionat-o?...in leasing?....ca in cazul acesta trebuie sa evidentiati si imprumutul....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare computere amalianeag amalianeag Am cumparat subansamble second-hand pentru calculatoare, din care IT-ul o sa faca 2 computere. Cum sa fac, sa inregistrez piesele in ct de materiale, le scot ... (vezi toată discuția)
Achizitii mijloace fixe societati comerciale beneficii beneficii La 29 decembrie 2009 s-a achizitioanat de catre o societate comerciala platitoare de TVA, o autoutilitara ,an de fabricatie 1989, de la o persoana fizica ( din ... (vezi toată discuția)
Amortizare completa-cum procedez iuli-ana iuli-ana daca am un mijloc fix complet amortizat trebuie sa fac inregistrarea 2813=2133,de exemplu? (asa am invatat la facultate) si il pastrez in registrul de mijloace ... (vezi toată discuția)