avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligarea Asociatiei la scaderea debitului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligarea Asociatiei la scaderea debitului

Buna ziua.
In urma unui proces intentat de Asociatia de Proprietari pt un debit (real ce-i drept) dar pe care nu am vrut sa-l achit, deoarece nu a dat curs cererilor mele de reparare a defectiunilor instalatiilor comune, instanta a respins actiunea acesteia ca nefondata, dar Asociatia refuza sa scada debitul pretins si pierdut in proces (pierdut si in apel).
Ce pot face pt a o obliga de a respecta o hotarare judecatoreasca?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: stefan_ratza , utilizator 15:03, 7 Iunie 2020
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si crezi ca avea nevoie de sustinatori? de ce nu-ti vezi de barna din ochii tai? eu am cerut o parere, nu sa comenteze o hotarare a justitiei. Ca sa pricepi si tu, avand mari dubii in acest sens, judecatorii au considerat ca sumele cheltuite de mine pt reparatiile pe care asociatia nu le-a facut sunt suficiente pt acoperirea debitului. Ti-as zice de la obraz sa-ti fie rusine pt nesimtirea cu care m-ai abordat, fara sa ma cunosti, dar sunt convins de absenta acestuia. Si ca sa te convingi ca te-ai bagat ca musca-n balegar, nu, eu nu am cerut nimic, da? Sper ca alta data sa-ti vezi lungul nasului si sa nu te bagi unde nu ai habar.
Cu limbajul ăsta poți cere sfaturi pe Facebook. Aici nu ai ce căuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor actionarea in justitie pentru recuperarea debitelor BaicoianuSImona BaicoianuSImona Buna Ziua!Sunu administrator de bloc si as dori sa-mi spuneti care este procedura cea mai usoara si rapida pentru recuperarea debitelor de la ... (vezi toată discuția)
Chemarea in judecata a unei persoane fizice pentru validare poprire o datorie totala a asociatiei de proprietari catre un furnizor de energie termica constantinlaura constantinlaura proprietar apartament , in luna iunie am primit o infiitare poprire de la un executor judecatoresc in care mi se cerea sa indisponibilizez o suma foarte mare ... (vezi toată discuția)
Cine hotaraste ordinea in care se incaseaza o hotarare judecatoreasca data in favoarea asociatiei de proprietari ? noilul noilul Avem o hotarare judecatoreasca definitiva in care un proprietar este obligat sa achite catre Asociatia de Proprietari sume diferite care reprezinta cote de ... (vezi toată discuția)