avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere decizie incetare CIM - disciplinar absente ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere decizie incetare CIM - disciplinar absente nemotivate

Buna ziua, avem un salariat care a absentat nemotivat incepand cu data de 02.06.2020, a acumulat un numar de 4 absente nemotivate pana in prezent. Am demarat procedura cercetarii disciplinare si salariatul a fost convocat in data de 10.02.2020. Decizia de desfacere a CIm cf art 61 lit a) Codul Muncii va emisa tot cu data de 10.06.2020. Aceasta se va transmite in Revisal in data de 10.06.2020 sau la data primirii confirmarii ca salariatul a luat la cunostinta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irina_marieta , utilizator 13:57, 5 Iunie 2020
Se va transmite in Revisal in data de 10.06.2020.
Va multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea problema: un salariat lipseste nemotivat din data de 12.12.2012, vineri 14.12.2012 am primit si inregistrat referatul, cu data de ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate RuxandraLarisa RuxandraLarisa Va rog sa ma lamuriti in ceea ce priveste absentele nemotivate. Este obligatorie suspendarea contractului de munca in revisal?am intalnit diverse pareri si nu ... (vezi toată discuția)
Cind transmit in revisal incetarea unui cim pt.absente nemotivate? carmenbn carmenbn Un salariat lipseste nemotivat din 21.05.L-am convocat pt.cercetare disciplinara(prin posta) pe 13.06.Nu a venit,deci pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)