Buna ziua, mama a decedat in ianurie 2019 mentionez ca vrem sa facem succesiune dar am descoperit ca avem ca si acte numai contractul de vanzare - cumparare.si un Plan de amplasare si delimitare a bunului imobil. Acesta consta in faptul ca exista o casa si terenul aferent.
As dori sa stiu daca putem face succesiunea.
Mentionez ca am aflat ca la primarie adresa nu mai exista .
Dar noi avem actul de vanzare cumparare care a fost incheiat in anul 2002.
As vrea sa stiu ce demersuri putem face pentru a intra in posesia casei si terenului.
Daca dansa a cumparat dupa 2002, si daca a cumparat in mod valabil (prin act autentic, incheiat in fata unui notar public), atunci in mod obligatoriu are si carte funciara.
Daca dansa a cumparat dupa 2002, si daca a cumparat in mod valabil (prin act autentic, incheiat in fata unui notar public), atunci in mod obligatoriu are si carte funciara.
Erau notari care faceau contracte de vanzare doar cu titlu pana in 2009. Unii au facut si pana in 2011 anul in care s-a modificat legea.
Vanzare casa
Tnelly
Buna ziua. Anul trecut in data de 7.11.2019 am semnat un antecontract de vanzare-cumparare la un imobil, cu o persoana care cumpara imobilul compus din ... (vezi toată discuția)