avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dentistul da în judecata pacientul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dentistul da în judecata pacientul

Bună ziua.Mama mea avut o situație neplăcută în 5 martie a acestui an, în momentul în care s-a trezit cu o durere de măsea și a mers la medicul dentist din orașul ei. Încă din momentul întrării în cabinet, a fost efectiv expediata de acolo pe motiv ca nu are radiografie și o reprogrameaza peste 11 zile..replica acestuia fiind 'și ce îmi spui mie'.. Toată discuția din cabinetul medicului nu a durat mai mult de 2 minute, pentru ca efectiv a fost data afara, dar cu alte cuvinte!! După incidentul respectiv, întâmplarea face ca eu îl cunosc personal pe medic și am făcut o postare pe Facebook în care îmi exprim nemulțumirea fata de acesta, însă fără sa dau nume, sa etichetez sau sa pun vreo fotografie a acestuia!! Acum după 3 luni de zile.. mama mea s-a trezit cu hârtie de la tribunal, cum ca medicul dentist a deschis acțiune în instanta împotriva ei pe motiv ca i-a adus prejudicii și o obliga sa ii plătească daune de 10000 lei!! Ca să nu mai zic, ca a declarat foarte multe minciuni legate de conversația lor din cabinet.. Conversație care repet, nu a durat mai mult de 2 minute, în care nici măcar nu a apucat mama sa spună ce problema are!! Întrebarea mea este..ce șanse ar avea mama mea sa aibă câștig de cauza? În primul rand postarea pe Facebook a fost făcută de mine și nu de ea....în al doilea rand..nu i-a fost adus niciun prejudiciu pentru ca dansul își și reziliase contractul înainte ca mama sa meargă la cabinet, dansul avea doar 2,3 ore program la cabinet o zi sau doua pe săptămână, apoi a urmat starea de urgenta.. Adică nu a mai mers nimeni la dansul la cabinet pentru ca a închis.. Spune-ți-mi va rog, cum ar putea mama sa scape de problema asta.. Eu personal consider ca nu are absolut nicio vina în toată treaba asta!! Și refuzata ca pacient, data afara și data în judecata pe deasupra!!Cum oare sa fie normal asa ceva??!
Ultima modificare: Miercuri, 10 Iunie 2020
Blidariu Doina, utilizator
Nu trebuie sa ma justific nimănui pana la urma.. Și nu.. Nu dispun de 500-1000 de lei pentru un avocat pentru ca nu da pe nimeni banii afara din casa!! Mi se pare o aberație și o prostie sa dai pacientul în judecata, pe care tu l-ai refuzat, căruia i-ai vb urat și fata de care ți-ai încălcat efectiv jurământul de medic pentru o postare pe Facebook care nici măcar nu ii aparține!! Sunt revoltata pentru ca minte cu nerușinare în declarații, susținând o discuție pe care nu a avut-o niciodată cu mama mea!! E ușor sa dai sfaturi din postura de spectator, asa toți suntem cei mai tari!!Va mulțumesc pentru răspunsurile dvs.. Nu am nevoie sa fiu judecata, aveam nevoie de câteva răspunsuri doar!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)
Malpraxis in stomatologie lilisk lilisk am iinceput acum 2 ani sa colaborez cu un dentist pentru a-mi reface dantura doar ca acel medic este total pe langa ... orice dinte imi punea imi cadea am ... (vezi toată discuția)
Problema cu o lucrare stomatologica catalinu catalinu Buna ziua, Acum 2 luni am facut la un stomatolog o lucrare(imbracarea a doua masele). De cateva sapt a inceput sa ma doar acea zona si am fost la un alt ... (vezi toată discuția)