avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat cu norma intreaga sau cu fractiune de norma?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat cu norma intreaga sau cu fractiune de norma?

Din februarie inlocuiesc o colega aflata in concediu medical.Este normal sa fiu angajata cu jumatate de norma, avand in vedere faptul ca inlocuiesc o persoana care avea norma intreaga?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 21:29, 15 Decembrie 2009
1. Daca ati acceptat sa incheiati un CIM cu 4 ore pe zi inseamna ca ati fost de acord.
2. Trebuia sa discutati cu angajatorul de atunci si daca nu va convenea nu semnati.
3. S-ar putea sa indepliniti numai o parte din atributiile colegei.
Mofir a scris:

Din februarie inlocuiesc o colega aflata in concediu medical.Este normal sa fiu angajata cu jumatate de norma, avand in vedere faptul ca inlocuiesc o persoana care avea norma intreaga?


Nu sunteti clara, vi s-a facut act aditional cu diminuarea nomei?
Incercati sa fiti mai clara cu privire la incheierea CIM cu timp partial
Nu.Din februarie am fost angajata pe perioada determinata cu jumatate de norma in locul unei persoane cu probleme medicale deosebite.La data respectiva nu lucram in aceasta institutie iar in prezent este singurul meu loc de munca.As vrea sa mai stiu si numarul de zile de c.o.precum si modul de salarizare a c.o. in aceste conditii.Am o vechime in munca de peste 10 ani.
Numarul de zile de CO este acelasi ca la o norma intreaga dar indemnizatia va fi mai mica daca salariul este mai mic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu aferent activitatii part time DAYANA_Only DAYANA_Only Daca in CCM angajatorul a negociat 21 zile de c.o., unui angajat cu norma part time ce nr de zile de c.o.ii revin? Conform art. 103 codul muncii inteleg ca ... (vezi toată discuția)
Se face un nou contract de munca daca se trece la jumatte de norma de lucru? ka2gofree ka2gofree Pina acuma am lucrat cu norma intreaga cu contract de munca, adica 8 ore pe zi, dar seful mi-o zis ca incepind de saptamina viitoare trebuie sa trec pe ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - timp partial sandr_ela sandr_ela Buna ziua, As vrea sa stiu daca, persoanele care au incheiate unul sau mai multe contracte individuale de munca cu timp partial, iar baza este la o alta ... (vezi toată discuția)