avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Pe cine o sa desemneze Traian Basescu sa formeze ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Pe cine o sa desemneze Traian Basescu sa formeze guvernul si sa devina prim-ministru

Pentru ca topicul in care intrebam daca Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector , www.avocatnet.ro/content/for...
nu mai este de actualitate , as dori sa va intreb , cine considerati dumneavoastra ca o sa fie desemnat prim-ministru de catre Traian Basescu .

Eu cred ca Lucian Croitoru ar putea deveni noul ministrru de finante , Gheorghe Pogea urmand sa devina ministru al economiei , iar Adriean Videanu prim-ministru .

Pe Vasile Blaga l-as vedea in continuare ministru la ministerul administratiei si internelor .

Dumneavoastra , cam care credeti ca o sa fie noul prim-ministru ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 16:17, 17 Decembrie 2009
Uite ca il numi prim-ministru tot pe servitorul lui preferat : Emil Boc !
Astept sa vad ce functie o sa-i dea Elenei Udrea.
Imi place de Traian Basescu ca este consecvent! Merge inainte orice ar fi : munti , dealuri , prapastii , el trece peste toate! En avant!:D
Elena Udrea? Eu o vad secretar general al guvernului!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Premierul emil boc a demisionat din fruntea guvernului Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team Premierul a demisionat din fruntea Guvernului Emil Boc si-a anuntat demisia astazi 06.02.2012 la ora 10.30. \"Am luat decizia de a depune mandatul ... (vezi toată discuția)
Vom fi iarãsi ce am fost sau vom fi iarasi ce-am fost, si mai mult decât atâta? Ares-3 Ares-3 PDL si PNL se unesc. Isi doresc un partid mare, sunt deschisi la aliante si fuziuni... Nu cred ca exista tara cu politica atat de SF ca a noastra. Am ... (vezi toată discuția)
Guvern de... uniune nationala? MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE Cum vedeti noul guvern? Un guvern in care fiecare partid politic sa aiba reprezentanti in portofoliile ministeriale conform ponderii in Parlament, deci un ... (vezi toată discuția)