avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Cine o sa fie noul presedinte al Partidului Social ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Cine o sa fie noul presedinte al Partidului Social Democrat

Pentru ca pe zi ce trece , devine tot mai evident ca Mircea Geoana nu o sa mai fie multa vreme presedintele PSD , diversele grupuri de influenta din PSD incep sa-l atace mai voalat sau in mod direct , acuzandu-l pe Mircea Geoana de pierderea alegerilor , deoarece in confruntarea directa cu Traian Basescu , urmarita cu mare interes de electorat , PSD-ul si aliatii sai au pierdut multe voturi , imediat dupa turul I , Mircea Geoana fiind practic invingator .

Toate acestea fiind scrise , consider ca este doar o chestiune de timp pana cand Mircea Geoana nu o sa mai fie presedintele PSD , in cursa pentru presedentia partidului fiind deja inscrisi multi membrii marcanti ai PSD , Miron Mitrea , Sorin Oprescu , Victor Ponta , Adrian Nastase si multi altii , asteptand doar momentul prielnic pentru a-l debarca pe Mircea Geoana .

Dumneavoastra , cam care credeti ca o sa fie noul presedinte al PSD , sau cine are cele mai multe sanse .

Eu il vad presedinte PSD pe Sorin Oprescu , deoarece prin inscrierea lui Sorin Oprescu in PSD , PSD ar putea avea vizibilitate , si pentru ca este sustinut de Ion Iliescu si multe alte grupuri de interese .
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:30, 24 Decembrie 2009
Eu il vad pe Miron Mitrea.
Este un om puternic, foarte bun organizator, stie sa faca o buna relatie intre intelectualitatea din partid si liderii locali, stie sa dea fiecaruia ce-i trebuie si sa-i tina pe toti uniti. Nu are ura viscerala impotriva cuiva. Spune lucrurilor pe nume si chiar daca pare mai aspru uneori, totusi demersurile lui au un tuseu diplomatic. Este printre putinii care au inteles ce se petrece in PSD si s-a si retras pentru a-si conserva imaginea capatata in ani de zile de practica politica.
Daca PSD-ul se reformeaza va deveni partidul de stanga care ne trebuie.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2009
elga50, moderator
Mai am o varianta viabila pentru postul de presedinte al PSD: Adrian Nastase! Vine tare din urma , si-a recapatat increderea in sine , apare din ce in ce mai des pe "sticla" , vrea sa arate ca este capabil sa treaca peste esecul alegerilor din 2004!
In plus are si argumente solide in lupta cu alti contracandidati! Are experienta politica, are experienta la guvernare , are experienta profesionala! Cu alte cuvinte este un candidat demn de luat in seama! Nu stiu ce sustinere are in cadrul partidului , dar asta se va vedea cu siguranta la viitorul congres PSD!:D
Nici eu nu stiu cine ar putea fi noul presedinte al PSD , avand in vedere faptul ca trebuie sa poata fi in stare si in anul 2014 !
Adrian Nastase (desi nu-mi place) a facut un gest unic in politica noastra pentru care, culmea.... a mai si platit cu varf si indesat!
Din considerente de el stiute nu a candidat la sefia partidului impotriva lui Ion Iliescu.
Acest gest ma face sa-l privesc cu multa curiozitate.
Raman, in preferinte, la Miron Mitrea.

Vreau sa vad in fruntea partidelor oameni lipsiti de frustrari, cu o minte agera si dezinvolta, capabili sa faca "scoala" printre tinerii din partide, cu o buna pregatire politica, adaptati la politica moderna europeana, neincrancenati si ....care sa nu mai dea faina, ulei si telefoane in campaniile electorale. Tare mult mi-as dori asa ceva!
Ultima modificare: Joi, 24 Decembrie 2009
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victor ponta, noul presedinte al partidului social democrat ContSters119945 ContSters119945 Ce parere aveti despre alegerea lui Victor Ponta in functia de presedinte al Partidului Social Democrat? Personal, consider ca era nevoie de o schimbare la ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)