avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Info
Discuție deschisă în Executare silită

Info

Am un credit neacitat la bcr de 15 ani ,acum sunt copropietar la o garsoniera,as vrea sa stiu daca se Pune executare silita pe imobil
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:41, 17 Iunie 2020
Dacă începe executarea silită este obligatoriu să faceți contestație la executare în termen de 15 zile de la recepționarea primelor acte de la executorul judecătoresc. Dacă nu faceți, sunteți bun de plată, indiferent câți ani au trecut de când ați achitat ultima dată.

Cu respect,

Av. Mihai Gaita
Asta stiu dar eu am intrebare daca poate pune executare silita pe imobil unde sunt copropietar

Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2020
gi-jane2, moderator
Tocmai asta vi s-a spus. Daca veti fi executat silit veti formula contestatie la executare. De putut puteti fi executat silit. Prescriptia nu se invoca din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescripție datorie daune morale aurel1001 aurel1001 În dos. 262/2013 creditorii mei au cerut să fiu executat silit în baza sentinței nr. 204/2009 pentru daune morale. Executorul a constatat că nu dețin ... (vezi toată discuția)
Poprirea si..prescriptia executarii silite Irina S. Irina S. Care este cadrul procedural prin care pot invoca prescriptia executarii silite impotriva unei popriri? Fac contestatie la executare in 15 zile de la da ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)