Ma aflu intr-o situație dificila si as avea nevoie de un sfat. In februarie 2020 m-am intors din CCC la 1 an si 10 luni pentru a beneficia de stimulentul de inserție. Fata care a fost angajata pe locul meu este si acum pe acel post, fiind angajata cu contract de munca pe perioadă nedeterminată, desi eu am avut contractul suspendat doar. De cand am depus cererea de revenire am fost anunțată ca ma baga in somaj, dupa s-au razgandit. In martie am depus cerere pentru legea 19, iar mi s-a spus ca ma baga in somaj...dupa s-au răzgândit. Luni, pe 15 iunie cand am revenit din legea 19 mi-au dat preavizul de 20 de zile la prima ora. Luni am cerut sa mi se arate contractul colectiv de muncă si de atunci, zilnic contabila ma amana spunandu-mi ca trebuie sa il caute ca nu stie unde l-a pus. Tot de atunci sunt bagata zilnic in ședință si sunt "umilita" ca nu le place atitudinea mea, ca cer sa citesc acte etc. Astazi, probabil ca au vazut ca tot insist pe CCM mi-a spus seful ca poate sa anuleze preavizul si sa raman la firma sa o ajut pe o colegă ( nu pe vechiul post ocupat de persoana venita in locul meu ). Sincer, simt ca nu mai am puterea sa mai raman. Am fost efectiv terorizata psihic cu aceste amenintari constante de concediere care s-au si concretizat acum...cu preavizul. Am impresia ca s-au razgandit pentru nu vor sa arate CCM ul sau pentru ca s-au interesat ca nu au voie sa ma dea afara in plara stimulentului. Nu știu ce sa fac, nu mai am nici pofta de mancare. Sincer, dupa atata stres, cand am primit preavizul am simtit ca o usurare, incat am inceput sa si plang. Mi s-a reprosat si ca am cerut legea 19 desi mai sunt mame in firma si nu au cerut asa ceva. Daca anuleaza concedierea sunt obligată sa rămân? E normal cum se comporta ei?
Va multumesc frumos pentru răspunsuri! O lamurire as mai dori si eu, daca se poate: daca in CIM sceie ca am 20 zile de concediu de odihna pe an, dar in regulamentul intern scrie ca sunt 21 de zile de concediu anual si numarul creste odata cu vechimea, care se ia in conideraree? Toti angajatii au in CIM 20 de zile trecute, iar regulamentul spune 21. Cand am intrebat cintabula a zis ca se tine cont de CIM si ca regulamentul intern este vechi.
Revin catre dumneavoastră ca o completare a mesajului initial. Sunt in continuare in preaviz si in acelasi timp in plata stimulentului de insertie. Angajatorul a zis doar odata verbal ca poate sa anuleze preavizul, dar nu a facut-o. Ma duc in continuare la munca, dar fara sa fac ceva anume, fara sa fiu integrata pe un post anume. Efectiv...8 ore...le stau si ma plictisesc groaznic ceea ce mi se pare o bataie de joc. Voiam sa va intreb, in cazul in care nu anuleaza preavizul, ii mai pot acționa in instanta pentru ilegalitate ( concediere in timpul platii stimulentului de insertie) sau pentru simplu fapt ca ei au zis verbal catre 2 colegi ca poate anula preavizul ( dar nu a facut-o, ca si cum dupa aceasta precizare ar fi asteptat sa ma rog de el sa o faca ) nu il mai pot actiona pentru ca au martori ? Mentionez ca nu mi-au dat sa semnez nimic in acest sens, ultimul act semnat de mine fiind preavizul. Chiar in regulamentul lor intern scrie ca salariata revenita din concediul de crestere copil va fi reintegrata pe vechiul post sau un post echivalent ( au facut acest lucru, dar dupa 2 amenintari cu concedierea au si pus in practica, dandu-mi preavizul la 5 luni de la revenirea la serviciu, respectiv la 2 ani si 2 luni ai copilului ) pe motiv de desfiintare de post ( dar pe postul meu a ramas fata angajata in urma suspendării contractului meu de munca ). Cand i-am spus șefului ca persoana care a venit in locul meu trebuia sa aiba contract de munca pe perioadă determinată a inceput sa urle la mine ca nu ii spun eu cum sa angajeze personalul. Mulțumesc frumos!
Stimulent insertie
victoriavic
Am inteles ca mai nou si persoanele care au ales varianta de 2 ani - concediu de crestere a copilului pot sa revina mai devreme la lucru si primesc stimulentul ... (vezi toată discuția)