Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi

Specialiștii de la Deloitte România, Reff & Asociații, Radu Opriș, Biriș Goran și R&R Partners vin la Conferința avocatnet.ro să clarifice probleme des întâlnite în cadrul departamentelor de HR & salarizare ale oricărei companii. Rezervă loc și participă!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Manager transport taxi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Manager transport taxi

Bună ziua, am înființat o firmă de taxi și am doar o mașină.Mă interesează dacă am nevoie de manager de transport .Am citit că doar de la trei masini in sus dar nu gasesc legea.Mă puteți ajuta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:22, 27 Iunie 2020
Verificati in :
Legea nr. 38 din 20 ianuarie 2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de închiriere
[ link extern ]

Regulamentul (CE) nr. 1071/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 21 octombrie 2009
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manager transport - angajat/pfa/srl? MarinConstantin MarinConstantin Buna ziua! Avand in vedere ca in toate materialele legislative am gasit doar \"bucati de raspuns\" doresc sa intreb daca: Activitatea de Manager Transport ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat de transport persoane swetangelus swetangelus Buna ziua. Eu lucrez intr o institutie publica(primarie), si de curand am absolvit cursul pentru obtinerea atestatului pentru activitatea de transport rutier ... (vezi toată discuția)
Coordonator transport lili_lorint lili_lorint Buna ziua. Puteti sa imi spuneti daca o persoana fizica poate fi angajată part time in functia de coordonator transport? (vezi toată discuția)