avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... E legală instituționalizarea forțată pentru COVID ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

E legală instituționalizarea forțată pentru COVID 19?

Am vrut să ies din țară și m-au adus înapoi in carantină după ce eu am stat 14 zile în carantină acasă. Eu am intrat pe 13 in tara si am vrut să ies pe 29. În acest moment eu am aflat că nu trecuse perioada, ca ei m-au notat începând cu 15. Nu pot sa fac nimic? Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:41, 4 Iulie 2020
Daca ei v-au notat cu o data greșită ar trebui deschis proces.
V-au testat sau nu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Izolare goplanet goplanet M-au trimis in izolare acasa, vineri se termina cele 14 zile, de luni ar trebui sa incep serviciul. Este legal sa imi ceara test covid la reîntoarcere? Eu nu ... (vezi toată discuția)
Carantina anamaria.vlm anamaria.vlm Buna. Sunt romanca cu rezidenta in Anglia. Am parasit Marea Britanie pe data de 17.07.21 cu sotul meu de nationalisation slovaca si cei doing copii care s-au ... (vezi toată discuția)
[covid-19] ce este de facut in urmatoarea situatie: angajatul este in ultima ... mlizz19 mlizz19 Ce este de facut in urmatoarea situatie: Angajatul este in ultima saptamana de preaviz, iar DSP-ul l-a bagat in carantina 14 zile, alaturi de o persoana ... (vezi toată discuția)