Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 11300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda Germania
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda Germania

Buna ziua! In data de 24 Mai 2020 am tranzitat Germania, plecand din Romania catre Olanda. Am primit o amenda pentru viteza. Azi, 8 iulie, am primit acasa, in Romania, instiintarea cu poza, cu informatii cu toate cele. Am avut de plata 180 de euro, plus pe langa amenda, scrie ca am interdictie de a circula in Germania timp de o luna. Nu scrie nicaieri ca trebuie sa predau permisul autoritatilor germane. Cum ar trebui sa se deruleze acest proces? Eu trimit permisul din Olanda( pentru ca aici lucrez) in Germania, ei ii pun acel sticker pe spate, apoi ei il trimit in Romania, iar din Romania trebuie trimis inapoi in Olanda pentru a putea pleca cu masina de aici. Printre acele foi, exista una pe care trebuie sa o completez cu informatiile mele, nume, data de nastere, adresa, seria masinii si datele permisului auto si daca accept ca eu am fost. Inca o data mentionez ca nu mi se cere nicaieri sa predau permisul. O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 06:42, 9 Iulie 2020
Buna dimineata. Este posibil sa nu fie nevoie sa il predati, dar amenda trebuie platita, faceti ce vi se cere si o sa aflati. Consultati un avocat specializat pe drept international sau chiar pe legislatia germana. Sunt destui vorbitori de limba romana.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă MarinaSF MarinaSF Bună ziua. Numele meu este Marina și locuiesc în Olanda. În urma cu 8 ani plecând cu mașina din Olanda spre România, la vama din Germania mi sa ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe teritoriul germaniei. ContSters459683 ContSters459683 Buna ziua. In vara anului 2014, am fost oprit de politie pe teritoriul Germaniei, fara a depasi viteza, sau a cauza accident, mi s-a facut testul pentru ... (vezi toată discuția)