avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... casa de vacanta
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

casa de vacanta

la montarea si amplasarea pe terenul meu mi se cere pt eliberarea autorizatiei de constructie proiect de la arhitect
aceasta casuta este facuta si asamblata in fabrica din romania, apoi este demontata si, transportata pe terenul meu unde se va monta fara a avea fundatie ea fiind ridicata fata de sol pe stalpi de lemn care se aseaza pe placi de be beton
casuta este facuta de un arhitect din belgia, ce rol mai are arhitectul din romania
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 23:46, 10 Iulie 2020
astept raspuns
Pentru eliberarea autorizatiei este nevoie de o documentatie tehnica, de niste avize, etc. Pe romaneste este nevoie de hartii. Aceste hartii le poate rezolva doar un proiectant. De ex. trebuie sa intocmeasca un plan cu amplasarea constructiei pe teren.
intrebarea a fost despre arhitect


poparlan a scris:

intrebarea a fost despre arhitect

Si v-am raspuns la intrebare. Va trebuie un arhitect/proiectant care sa va faca o documentatie tehnica. Faptul ca acea constructie a fost inventata de un arhitect din belgia este un lucru. Faptul ca aveti nevoie de niste acte pe care doar un arhitect/proiectant autorizat in romania le poate face este un alt lucru.
ce documente trebuie sa-i dau acestui arhitect ca in afara de poza nu am nimic, deci va intocmi o documentatie dupa aceasta poza, pt ca executantul nu va da si nu este obligat sa dea o documentatie de executie a acestei constructii, aceasta fiind proprietatea sa

Alte discuții în legătură

Pe un teren clasificat intravilan , in acte cadastrale , dar ... tutu12 tutu12 Pe un teren clasificat INTRAVIRAN , in acte cadastrale , dar in harta cu extrasul de plan parcelar , nu figureaza un drum care ajunge la el , se poate obtine ... (vezi toată discuția)
Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, ... Teodor240723 Teodor240723 Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, demontabila fara fundatie pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Balcon la parter ionel12 ionel12 Buna ziua, doresc sa realizez un balcon la un apartament la parter . As dori daca puteti sa ma indrumati cu pasii care trebuie urmati. (primarie,arhitect s.a ... (vezi toată discuția)