avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pe un teren clasificat INTRAVILAN , in acte cadastrale ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pe un teren clasificat INTRAVILAN , in acte cadastrale , dar ...

Pe un teren clasificat INTRAVIRAN , in acte cadastrale , dar in harta cu extrasul de plan parcelar , nu figureaza un drum care ajunge la el , se poate obtine o autorizatie pentru constructia de ,, anexe gospodaresti " ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: tutu12 , utilizator 22:09, 7 Septembrie 2023
Nu. Pentru obtinerea autorizatiei de construire este necesar initial eliberarea unui certificat de urbanism de catre primaria in cauza in baza caruia arhitectul sau proiectantul face proiectul pentru anexa. In certificat se cer anumite conditii indeplinite, avize eon, studiu topografic, studiu geo si dovada accesului la teren. Daca nu se obtine dovada accesului la teren nu se elibereaza autorizatia. Pentru a ajunge la teren trebuie sa treceti peste niste proprietati particulare. care poate vor fi sau sunt ingradite.Eu nu am intalnit nici un caz in care sa fie eliberata Autorizatie de construire pe un teren fara acces.
Va multumesc , pentru raspuns !!!!!! Am intaltit EU !!!! ....Am actiune in justitie si urmeaza palngarea de falsi si uz de fals in acte !!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa extind locuinta parintilor...cum fac? anutza_maria anutza_maria Buna ziua, As dori sa stiu ce acte mi-ar trebui ca sa extind locuinta parintilor, vreau sa mai construim inca 3 camere. Mentionez ca stam la curte si avem o ... (vezi toată discuția)
Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, ... Teodor240723 Teodor240723 Ce acte îmi trebuie pt. a ridica o hala metalica sau din lemn, demontabila fara fundatie pe teren propriu? (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)