avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare persoană tolerată în imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare persoană tolerată în imobil

am o casa de vacanta la tara de 7 ani.de 4 ani am primit sa locuiasca un verisor.fara contract,fara chirie.pur si simplu pt ca nu avea unde.de ceva timp imi face necazuri,a intrat intr o camera incuiata de a mea unde tineam lucruri personale si a furat din ele .acum incerc sa scap de el dar nu prea ppot pt ca devine violent.ce pot face sa ii evacuez?multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
actiune in evacuare pt lipsa de titlu, e o procedura mai rapida, contactati un avocat.
Singura variantă legală este evacuarea în instanta ,procedura care teoretic nu durează foarte mult .Discutați cu un av trebuie realizată o procedura prealabilă demarării demersului în instanta.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineața. eu sunt în partaj cu fosta soție și am rămas ... Gheorghe Iosif Gheorghe Iosif Buna dimineața. Eu sunt an partaj cu fosta soție și am rămas an casa cu fiul meu de 27 de ani . Nu mă înțeleg cu ei sunt agresat sunt amenințat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta un barbat ... cetatean_romania cetatean_romania Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta Un barbat permite unei familii sa stea intr-o casa la tara; isi da inclusiv acordul pt adresa de domiciliu ... (vezi toată discuția)
Evacuare comodatar la incetare termen purplescai purplescai In urma vanzarii imobilului proprietarul stabileste contract de comodat astfel incat sa mai poata vanzatorul sa stea un timp in imobil. Comodatarul (ocupantul ... (vezi toată discuția)