avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Decontare taxa covid
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Decontare taxa covid

Cum pot obtine decontarea taxei pentru analiza PCR(covid),efectuata la DSP cu trimitere de la medicul de familie?Mentionez ca trimiterea era simpla (foaie alba) iar la acel moment prezentam siptomatologie covid.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:18, 22 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti prezenta angajatorului dvs. copia dupa trimiterea medicului de familie si factura/ bonul fiscal cu care s-a incasat contravaloarea taxei pentru efectuarea analizei respective si cereti decontarea.
Daca nu sunteti angajat va puteti adresa DJSP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. ... SANTIER SANTIER Mama mea este citata in calitate de parat la un proces succesoral. Pe 30,12,2021 a devenit contact direct covid 19, A anuntat DSP, nu si med de familie (inca, ... (vezi toată discuția)
Greseala mare: chitante catre persoane fizice - cum pot repara situatia hordymulberry hordymulberry Buna ziua. Am cam incurcat borcanele. Am trimis prin curier catre 5 persoane fizice distincte pe langa factura si chitanta. In paralel trimisesem si la ... (vezi toată discuția)
Obligare prezentare test covid la întoarcerea din concediu (cadre medicale) Nyko3 Nyko3 Buna ziua,astazi Managerul Spital de Urgenta Targu Carbunesti jud Gorj ( Spital Covid) a anuntat ca obliga cadrele medicale de a prezenta un test covid la ... (vezi toată discuția)