avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea ...

Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea si fondul de reparatii datorate asociatiei de proprietari invocand faptul ca nu avem cum sa o constrangem intrucat apartamentul figureaza pe numele tatalui ei decedat iar ea nu intentioneaza sa faca succesiunea.Care ar fi baza legala pentru a o obliga la plata obligatiilor restante ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 12:46, 25 Iulie 2021
Dat in judectat, urmat procedurile legale si apoi executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - obligatia de achitare a creditului de catre sora decedatei Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua. O doamna a decedat anul trecut.Nu a fost casatorita,nu a avut copii.Nu a detinut absolut nimic pe numele ei.A avut in schimb doua credite la ... (vezi toată discuția)
Cum se face cu o datorie a unui parinte care a murit? Didi27 Didi27 Buna ziua!.. Ma confrunt si eu cu o mare prblema... tatal meu a decedat acum cateva luni .. si avea cateva datorii. El a luat imprumut de al 2 banici( ... (vezi toată discuția)
Succesiune: obligatorie in 6 luni de la deces? dona77 dona77 In ianuarie anul acesta a decedat tatal meu; de la Primarie ni s-a spus ca in termen de 6 luni trebuie sa facem o succesiune (si pt asta, sa iau legatura cu un ... (vezi toată discuția)