avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea ...

Avem in bloc o persoana care refuza sa plateasca intretinerea si fondul de reparatii datorate asociatiei de proprietari invocand faptul ca nu avem cum sa o constrangem intrucat apartamentul figureaza pe numele tatalui ei decedat iar ea nu intentioneaza sa faca succesiunea.Care ar fi baza legala pentru a o obliga la plata obligatiilor restante ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Danielcc , utilizator 12:46, 25 Iulie 2021
Dat in judectat, urmat procedurile legale si apoi executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - obligatia de achitare a creditului de catre sora decedatei Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua. O doamna a decedat anul trecut.Nu a fost casatorita,nu a avut copii.Nu a detinut absolut nimic pe numele ei.A avut in schimb doua credite la ... (vezi toată discuția)
Rugaminte pentru explicarea situatiei si sugestie Gabyrosu Gabyrosu Mai jos este sentinta primita si nu intelegem solutia data . Noi suntem o Asociatie de locatari si dorim sa recuperam marea valoare a restantei unui locatar, ... (vezi toată discuția)
Cum se face cu o datorie a unui parinte care a murit? Didi27 Didi27 Buna ziua!.. Ma confrunt si eu cu o mare prblema... tatal meu a decedat acum cateva luni .. si avea cateva datorii. El a luat imprumut de al 2 banici( ... (vezi toată discuția)