avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Ma ajuta si pe mine cineva cu numarul ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Ma ajuta si pe mine cineva cu numarul ordinului, hotararii, ...

Buna ziua,
Ma ajuta si pe mine cineva cu numarul ordinului, hotararii, etc. in care se face referire la declaratia de mai jos și daca mai este in vigoare?
Multumesc mult!
Mii de scuze, a intervenit ceva in timp ce scriam mesajul si n-am fost atent daca am atasat fisierul sau nu...

Aceasta:
[ link extern ]

Multumesc!
Din ce am vazut, faceti trimitere la un furnizor privat de servicii medicale care isi poate stabili reguli proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

112 ma dispera danadanei danadanei de ce primesc un astfel de mesaj :Starea: <<Fisierul depus nu este o declaratie D112 Eroare: Certificatul nu este unul achizitionat de la furnizorii de ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)
Declaratie inventar casa sanatate irina.tranoiu irina.tranoiu Buna ziua, Am inteles ca pana pe 15 februarie trebuie depusa la Casa de Sanatate o declaratie inventar cu sumele de plata/de recuperat la 0.85 contributie ... (vezi toată discuția)