avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am deschis actiune de divort anul trecut, nu m-am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am deschis actiune de divort anul trecut, nu m-am prezentat nici ...

Am deschis actiune de divort anul trecut, nu m-am prezentat nici eu, nici sotul meu si acum am primit citatie : DISCUTARE PERIMARE. Ce trebuie sa fac? Nu mai vreu sa divortez....
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:17, 24 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nimic... dosarul a ramas in nelucrare si va fi scos de pe rolul instantei
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dosarul a fost suspendat pentru lipsa părților, iar acum a intervenit perimarea deoarece dosarul a fost lăsat în nelucrare mai mult de 6 luni. Nu trebuie să mergeți în instanță, se va constata perimarea. Nu vă afectează cu nimic căsătoria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum anulez de la distanta o actiune care se perima? ContSters32406 ContSters32406 buna ziua anul trecut am avut o actiune de divort comun acord, pe care am anulat-o prin imputernicit inainte de prima infatisare. Deoarece a fost doar un ... (vezi toată discuția)
Perimarea primei cereri de chemare in judecata, efecte pe care le produce fata de cea doua cerere myo myo buna seara,sunt din ,am inaintat proces de divort si am primul termen in luna februarie, dar pe citatie scrie ca se va pune in discutie exceptia ... (vezi toată discuția)
Partaj judiciar perimare vio61 vio61 Buna ziua , Va rog sa-mi \\" traduceti\\" ce inseamna : partaj judiciar perimare in care sotul meu are calitatea de parat. (vezi toată discuția)