avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evaluare apartament Vatra Luminoasă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evaluare apartament Vatra Luminoasă

salut tuturor.as avea o intrebare daca exista cineva care poate sa-mi raspunda.de fapt este vorba de o informatie,la cat este evaluat in grila notariala un apartament in cartierul vatra luminoasa an de constructie 1965 compus din 2 camere semidecomandat,1 baie,1 bucatarie,balcon tip logie, parche din constructie stejar suprafata construita 63 mp,suprafata utila 44 mp,blocul este reabilitat termic ferestre termopan.am cautat pe site-ul oficial al camerei notarilor publici bucuresti dar nu am gasit zona vatra luminoasa.banuiesc ca notarii privati au aceiasi grila de evaluare a propietatilor preluate tot de la camera notarilor publici.va multumesc
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 12:59, 29 Iulie 2020
la pagina 117 nu se regaseste valoare se da doar zona si asa cum spuneam intr-un text anterior pe opisul oficial al camerei notarilor publici pagini editate 808 ultima zona este zona 47-B3 mai departe alte zone nu mai sant.eu am cautat anterior si negasind am intrebat aici pe avocatnet daca cineva stie si are informatii.va multumesc
Expertizele le gasiti aici: [ link extern ] /
In dreptul CNP Bucuresti selectati "Apartamente Bucuresti Vol.2" (documentul are 743 de pagini editate, 746 pagini cu totul). Apoi mergeti la pagina 117. Este posibil ca din cauza dimensiunii fisierului sa nu il vizualizati corect. Incercati sa il descarcati si sa il deschideti ulterior (intr-un program de vizualizare documente *.pdf, nu in browser).
Valoarea este de 28.220 euro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa notariala minima succesiune teren arabil 1500 mp in otopeni CST1976 CST1976 Buna ziua, as dori sa va intreb care este taxa notariala minima pentru succesiune pentru un teren de 1500 mp in orasul Topeni care figureza ca teren arabil? ... (vezi toată discuția)
Cat costa actele de vanzare cumparare? lucialuca lucialuca Buna seara! Cat m-ar costa actele de vanzare cumparare pentru un apartament pe care il cumpar cu 55.000 euro? Actele costa diferit in functie de zona in care e ... (vezi toată discuția)