avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sistem audio tip portavoce la biserica din fata ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sistem audio tip portavoce la biserica din fata blocului de locuințe

Biserica din fata blocului de locuine a montat sistem audio de tip portavoce cu care deranjeaza toti locatarii in fiecare Duminica si alte zile de sarbatori religioase.
Ce am putea sa facem?
2 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va inteleg cumva pentru ca si eu eram deranjat pe la 4-5 dimineata de slujba de la moschee cand stateam pe plaja in tarile islamice.
Suna insa cam urat slujba lor dupa aprecierea mea.

Nu m-am gandit insa ca ar fi in regula sa fac ceva ca sa le inchid moscheea pentru ca nu ar fi fost deloc in regula...


~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu tot respectul, d le avocat Lascoschi... Cred ca pe acest site se cer pareri juridice, pertinente, nu ironii gratuite. Si din pacate, nu santeti singurul...
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2020
Doina54, utilizator
5 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din punct de vedere juridic dreptul la religie este garantat constitutional.

Din moment ce slujbele religioase se mai țin si afara din cauza pandemiei este normal sa se audă.
Tot la.fel.este normal sa audă slujba si cei aflati in afara bisericii daca ar fi prea mare aglomerație in biserica.Voi considerați ca ar trebui încălcate normele legale epidemiologice?
Voi vrei ca o tradiție religioasa milenara sa fie redusa la ceva silențios.
Am.zis eu bine ca voi ati considera sa se asculte slujba la casti...

Si pe mine ma deranjeaza zgomotul din centrul Bucureștiului facut de mașinile de politie, pompieri și salvari , plus de cei cu motociclete dar nu am ce sa fac.
In comunitate oamenii trebuie sa se accepte unii pe alții.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
O intrebare: cum se obtin autorizatii de construire pt. biserici in locuri in care in mod normal nu s-ar obtine?! In urbea mea cateva parcuri au devenit gazde ale unor lacase de cult. Este si o biserica amplasata intre blocuri, mai-mai ca o poti atinge din balcon. Deocamdata e cat de cat ok, preotul e un om cu bun simt, a trecut pe MUTE si clopotele care bateau din sfert in sfert si la fix ora. Ce-o mai fi, nu stim!

Alte discuții în legătură

Mare problema cu biserica gugy gugy As dori sa stiu daca am vreo sansa de cistig dind in judecata biserica(probabil) sau ma rog, pe cei care raspund de ea. Problema e zgomotul cauzat de clopotele ... (vezi toată discuția)
Cum opresc difuzarea slujbelor religioase in boxe externe? ContSters305014 ContSters305014 Ca in multe alte localitati din tara noastra, si la noi a inceput cu un an in urma sa urle boxele din turnul bisericii ortodoxe in asa hal, incat la peste 300m ... (vezi toată discuția)
O biserica de cartier deranjeaza zilnic linistea comunitatii klehus klehus In urmca cu aproximativ 1 an de zile in dreptul cladirii in care am domiciliul s-a daramat un parc pentru copii pentru a se construi o biserica fara a intreba ... (vezi toată discuția)