avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sistem audio tip portavoce la biserica din fata ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sistem audio tip portavoce la biserica din fata blocului de locuințe

Biserica din fata blocului de locuine a montat sistem audio de tip portavoce cu care deranjeaza toti locatarii in fiecare Duminica si alte zile de sarbatori religioase.
Ce am putea sa facem?
Păi cam asta se întâmplă în Occident unde sunt moschei în comunităţile creştine! Cestia cu "deranjul" e discutabilă! Câţi colocatari sunt "deranjaţi" de slujbele creştine?
1 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unii oameni sunt deranjati fix de BISERICĂ. Zgomotul infernal de pe strazi, nu e o problema pentru dânșii, dis-de-dimineață până la seara foarte tarziu. Biserica deranjează !! *** Si pe mine ma deranjeaza zgomotul din centrul Bucureștiului facut de mașinile de politie, pompieri și salvari , plus de cei cu motociclete dar nu am ce sa fac.
In comunitate oamenii trebuie sa se accepte unii pe alții. Dumnezeu

Subscriu... Am asurzit, mi-am imbolnavit ambele urechi din cauza zgomotului.
Medicul mi-a recomandat să ma feresc de zgomote puternice.
Hi !
La Biserica nu bubuie motoarele masinilor si a motocicletelor ??

E uluitor ce citesc, Dumnezeule Mare !!

Einstein, a fost mic copil ...

Biserica niciodată nu a deranjat pe nimeni, acolo este Casa lui Dumnezeu, indiferent de lalaileile de care pomeniti...

In ce lume traim !!??
Va cer scuze pentru greșeli ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mare problema cu biserica gugy gugy As dori sa stiu daca am vreo sansa de cistig dind in judecata biserica(probabil) sau ma rog, pe cei care raspund de ea. Problema e zgomotul cauzat de clopotele ... (vezi toată discuția)
Cum opresc difuzarea slujbelor religioase in boxe externe? ContSters305014 ContSters305014 Ca in multe alte localitati din tara noastra, si la noi a inceput cu un an in urma sa urle boxele din turnul bisericii ortodoxe in asa hal, incat la peste 300m ... (vezi toată discuția)
O biserica de cartier deranjeaza zilnic linistea comunitatii klehus klehus In urmca cu aproximativ 1 an de zile in dreptul cladirii in care am domiciliul s-a daramat un parc pentru copii pentru a se construi o biserica fara a intreba ... (vezi toată discuția)